Výstava psů bez PP v Šaraticích

28.09.2010 22:46

 

Dnes jsme se zůčastnily s Adinou další výstavy psů bez PP a voříšků, a to v Šaraticích. Díky Terce od Chestera jsme se ještě stihly přihlásit, jinak bych vůbec neměla přehled ;-)

Už od rána pršelo, takže se nám vůbec nechtělo někam jezdit, ale nakonec jsme vyrazili. Na výstavu nebylo přihlášeno zdaleka tolik lidí jako v Blansku, což nám dnes vůbec nevadilo, protože jsme chtěli být co nejdřív zase doma v teple.

Adina byla zařazená do třídy juniorů do 12 měsíců (s dalšími 5 psy). Celá výstava mi připadala trošku zmatená, asi tím počasím, které to celé kazilo.

Adina docela dobře zaběhla, celou dobu při posuzování ostatních psů krásně stála ( ovšem výstavní postoj se tomu říct nedá). Při posuzování jsme pouze ukázaly zuby a postoj a to bylo vše, což mě docela udivilo. Taky se mi nelíbilo, že vlastně rozhodčí neřekli žádný posudek, výsledky, nic ...  Je to škoda.

No, ale nakonec Adinka získala ve své kategorii 2.místo, což je super výsledek, i když z něj nejsem tak nadšená jako v Blansku, kde jsme měly opravdu velkou konkurenci, což se tady říct nedalo.

Letos už na žádnou výstavu nepojedeme, ale na jaře snad zase něco zkusíme, tentokrát už asi v dospěláckých kategoriích, takže jsem zvědavá, jak Adina dopadne ;-)