Podzim...

28.10.2010 17:40

Podzim si s Adinkou krásně užíváme ... i když sem tam už jsou mrazíky a pořádná zima, tak běháme po venku a užíváme si nádherných barev podzimu :)

Adinka nám krásně povyrostla - váží už 24kg!!  - takže když ji mám dávat do vany, abych jí umyla tlapky, tak se pořádně nadřu!!!

Adinou nejoblíbenější činností je teď hrabání myšiček na poli a nebo běhání ve spadaném listí - to si opravdu užívá ;-) nějak teď nestíháme navštěvovat naše psí kámoše, takže často chodíme na prochajdy samy..

Jinak stále pravidelně navštěvujeme cvičák, ale protože je nás tam čím dál víc, tak mi přijde, že než se dostanem s některým cvikem na řadu, tak se Adina docela nudí .... ale hry s ostatními pejsky ji náramně baví ... dostala se do stadia, kdy dokazuje mladším pejsům, kdo je tady ,,pánem,, ... takže si vybírá chudáčky menší pejsky a dává jim pěkně zabrat ... no a většinou jsou to výmaři, jak už jsem tady psala ... absolutně to nechápu, ale prostě je na ně nějak vysazená ( samozřejmě v dobrým) :) :)

Taky jsme dvakrát byly na agility. Adinu to baví, ale samozřejmě v tom ještě nejsme žádné přebornice .. to ani nechceme ... ale potřebujem trénink .. no, uvidíme ... ;-)

Jinak, 13. listopadu se, pokud vyjde počasí, chystáme na náš druhý coursing, takže pak sem určitě vložím report....

 

No a taky už pomalu vymýšlím a nakupuju pro pejsky na Vánoce - pár dárečků už máme doma ( plyšáčci, míčky...), ale ještě budu kupovat Adině novej pelíšek, nějakou nezbytnou kosmetiku, doplńky stravy a nějaké dobrůtky. Všechno to sem pak vložím ... a z Vánoc pak bude ooooobrovský report, protože to budou moje první Vánoce s Adinkou, takže se na ně nehorázně těším!!

 

Tak se mějte krásně a užívejte podzim ;-)

                                                                J+A