Miniaktualizaceeee ... hurááááá :D

08.07.2011 17:03

 Tak jsem se dnes konečně dokopala k tomu, abych sem něco napsala - asi po čtyřech měsících(stydím se!! :D)

No, k výstavám se už vracet nebudu, ty jsem popsala v samostatných článcích.

Jinak samozřejmě užíváme počasí a téměř každý den jsme aspoň na skok někde u vody. Prochajdy přizpůsobujeme počasí, pokud je velké vedro, tak vyrážíme až večer nebo brzo ráno. No a vzhledem k tomu, že nám bylo vytknuto, že je Adina málo osvalená, tak si teď dáváme kondiční procházky - většinou 1,5 - 2 hodiny ostré chůze. Taky si teď Adina hodně oblíbila gumový skákací balonek, takže s tím se hodně naběhá. Sem tam vyrazíme na nějaký výlet - např. jsme byly s Renčou a Neroušem (LR) na Macoše, atd. Taky se konečně chystáme vyrazit za Milčou a Laurou do Lulče;-) .. jinak bych ještě ráda přes léto zvládla s Adinou zajet do Brna do Zoo - vzhledem k tomu, že ve vlaku i v šalině je uuplně v pohodě, tak si myslím, že by to nemusel být problém. ... jinak nám nejspíš do party přibude nová kamarádka - boxerka Bettynka, která už je doma u svých nových pánečků a kámošky Rokči, se kterou často chodíváme na prochajdy - tak nám teď bude při venčení veseleji;-)

Musím se přiznat, že jsem teď s Adinou trochu polevila ve výcviku základní poslušnosti a je to znát, takže nejspíš zase najedeme na nějaký výcvikový plán, nebo zase párkrát navštívíme cvičák.

Taky  teď budu týden venčit labrouše Wilsona od sestřenky, což je pěknej divočák, tak jsem zvědavá, jak to dopadne:D

Jinak má za sebou Adinka povinné roční očkování a prohlídku u pana veterináře, kde dopadla dobře - žádné zdravotní problémy nemá. Výška: cca 57cm, Váha: 29kg

 

Postupně se budu snažit dát do pořádku i design webu a vložit všechny chybějící fotogalerie;-)